Let me tell yah...

Har du tänkt på hur många bilister som verkar vara ute på ”hemligt uppdrag”? Bilister som svänger i korsningarna utan att berätta om sina förehavanden för sina medtrafikanter   -   eller de tycker kanske att de bara har mottrafikanter? Och då ska man kanske inte avslöja ”nästa steg” på sin färd?
Varför använder allt färre bilister blinkersen   -   som ju är ett alldeles utmärkt redskap för att berätta för medtrafikanterna vart man tänkt ta vägen på vägen!

Blinka/flirta mer i trafiken!!!

Musikvalet faller osökt på ”Traffic Jam”, den första singeln från Sailor. Bandets ledare och kompositör, Georg Kajanus, föddes i Trondheim av en fransk/finsk mamma och rysk pappa, och tillsammans med tre musikerkamrater, två från England och en från Tyskland, hittade han ett eget sound och 1974 kom den här singeln. Soundet blev så speciellt i och med att man trakterade bl a 12-strängad gitarr, nickelodeon, det senare ett pianoliknande instrument, som även fanns i självspelande varianter. Namnet hör samman med att om man stoppade in ett mynt, en nickel, och så satte musiken igång…  som texten i Theresa Brewers låt ”Music, music, music” inleds med “Put another nickel in,  in the nickelodeon…”  

Hoppla, nu kom vi en bit bort från “Traffic jam” och Sailor…  Gruppen hade en handfull hits på 70-talet och splittrades 1978, men har återuppstått med lite annan sättning och enligt deras hemsida, så seglar de vidare i dessa dagar…
http://www.youtube.com/watch?v=9UWi_2mvRMs   

Haj å Goodbaj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0