Turn on those sad songs...

Strax före kl 12.30 igår (söndag) körde vi söderut efter en helg i Helsingborg. Vi bodde på ett hotell i södra delen av staden där även Djurgården IF’s ishockeylag och supporters logerade. Supporterna applåderade när hockeylaget anlände sent på lördagseftermiddagen efter vinsten mot Rögle. Och det var ett gäng matglada personer vid frukostbuffén på söndagsmorgonen…

 

På lördagskvällen promenerade vi till Helsingborgs centrum i akt och mening att spana in någon av de trevliga restauranger vi sett ut under förmiddagen. Vi hade bl a kollat ”The Headless Swan”, men den föll inte i smaken, eftersom vi inte kunde finna någon meny där på förmiddagen.

 

Ett par kvarter därifrån hade vi sett par andra intressanta ställen och de hittade vi tillbaka till nu på kvällen. Vi gjorde vårt val, steg in och fick frågan ”Har ni bokat?”. Och det hade vi inte tänkt på…  Dock fanns det ett ledigt bord för oss. Vi beställde, serverades, åt och njöööt! Riktigt god mat!

 

Utanför restaurangen passerade polispiketbilar vid några tillfällen, men vi funderade inte djupare över det. Vi lämnade matstället och promenerade tillbaka till hotellet utan några incidenter. När vi kom till hotellet, så var stämningen god och mycket balanserad bland gästerna/fansen efter dagens hockeyframgång.

 

På söndagen passade vi på att besöka en ”bakluckeloppis” inte långt från vårt hotell och sedan gav vi oss iväg. I jakten på den rätta utfarten fick vi köra ett par kvarter in mot centrum innan vi hittade den och kunde styra mot söder.

 

Vi kom hem i god tid till att peta igång TV:n för att kolla in allsvenska matchen mellan HIF och DIF   -   ja, då fick vi veta…

 

 

Sorglig Sönda’.

 

Haj å Goodbaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0