Crisis? What chrisis? eller...?

Under ett par års tid har vi i Sverige fått veta att landets ekonomi är stabil, en av de bättre ekonomierna i EU t o m. Och så fär vi nu veta av den nya finansministern, att så inte alls är fallet, tvärtom är det kris! Snacka om snabb förändring! Under tiden som den nya regeringen skapades blev Sveriges ekonomi helt plötsligt i kris! Eller krisen fanns redan före 14 september?

 

Vad som är rätt eller fel kan man ju alltid fundera över. Det viktigaste är kanske den signal, som politikerna skickar och som säkert är en del av orsaken till den politiska oreda som skapades i valet i september. Tillit och tilltro till de ”etablerade” politikerna skapas i alla fall inte med dessa underliga besked, oavsett vilken ”sida” som står för den s k sanningen.

 

Misstroendet fick väl tydliga %-siffror i valet och jag blir absolut besviken när politikeretablissemanget fortsätter att slira på sanningarna! Vem kan man lita på??? Vem vågar man lita på???

 

Bästa Politiker:  Fattar ni inte, att ni gynnar missnöjespartiet/-erna med ert agerande???

 

Här skulle jag kunna lägga in Hoola Bandoola Band och deras ”Vem kan man lita på?”, men avstår för att ge utrymme för att läsa mina rader en gång till…

 

 

Go’ tisda’!!!

 

Haj å Goodbaj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0